Zandvoort Metaal is gespecialiseerd in het vervaardigen en leveren van prefab-leidingwerk. Het voordeel van prefab leidingwerk is dat u als klant veel kosten bespaart op manuren, de grootste kostenpost in de bouw. Het leidingwerk wordt kant en klaar geleverd en naar wens gemonteerd ter plaatse. Prefab leidingwerk maakt tevens de logistiek op de bouwplaats vele malen simpeler waardoor mede bespaart kan worden op planning- en overheadkosten.

Maatwerk

Zandvoort Metaal levert maatwerk voor de installateur op het gebied van riolering, mechanische ventilatie en leidingenwerk. Ook voor medische gassen kunnen wij voor u de benodigde leidingdelen verzorgen.

Prefab leidingwerk en kwaliteit

Al het prefab-leidingwerk wordt vanuit onze eigen werkplaats vervaardigd en onze prefab diensten door ons eigen personeel geleverd. Wij werken zeer nauwkeurig met hoogstaande apparatuur in eigen werkplaats om u als klant de beste kwaliteit te kunnen leveren.

Prefab leidingwerk stelt ons in staat om onze klanten een oplossing van hoogwaardige kwaliteit te leveren tegen een betaalbare prijs

Erik Zandvoort

eigenaar, Zandvoort Metaal

Werkwijze prefab leidingwerk

U zorgt voor een tekening met daarop alle benodigde maten. U krijgt van ons een prijsopgave. Na goedkeuring van de prijsopgave gaan wij voor u het benodigde prefab leidingwerk maken. Alle verbindingen worden gecontroleerd dan wel afgeperst voordat deze onze werkplaats verlaten. Levering gebeurt in overleg. Indien gewenst kunnen wij uw prefab leidingwerk op de bouwlocatie lossen. Tevens is het dankzij onze ervaring op de werkvloer mogelijk dat wij uw leidingwerk monteren en installeren

Uw voordelen

Kostenbesparing
Kwaliteit
Kortere bouwtijd

Contact opnemen

Vraag nu Prefab leidingwerk bij ons aan

1 + 5 =

“Bij Zandvoort metaal bent u aan het juiste adres voor prefab leidingwerk. Wij verzorgen werkzaamheden voor bedrijf en particulier. Zandvoort Metaal staat bekend om zijn kwaliteit, het meedenken tijdens de voorbereidingen en onze passie voor ons vak.”