Wat wij doen

Bij Zandvoort Metaal werken wij met veel passie aan onze opdrachten. Kwaliteit en nauwkeurigheid staan bij ons altijd hoog in het vaandel.

Dankzij onze flexibiliteit en ervaring komen wij, in overleg met onze klanten, altijd tot een goed eindproduct.

U bent bij ons welkom voor elke vraag op het gebied van metaal. Wij helpen en kijken graag mee met uw project mee om u de beste kwaliteit voor de gunstigste prijs te bieden.

Lassen

In onze werkplaats kunnen wij diverse laswerkzaamheden uitvoeren, zowel voor de utiliteitsbouw als voor particulieren.
Enkele voorbeelden zijn:

 • Staal
 • Aluminium
 • RVS
 • Cortenstaal
 • Koper

Aluminium is een proces waar met veel passie aan gewerkt wordt bij ons. Wij verzorgen veel TIG laswerkzaamheden maar ook mig laswerkzaamheden.
RVS kent andere toepassingen dan staal en het vraagt om een andere werkwijze tijdens het lasproces. Het is van belang dat de werkomgeving schoon is en er geen andere laswerkzaamheden plaatsvinden om roestvorming te voorkomen. Onze werkplaats is geschikt voor RVS-laswerk.
Wij hebben in de afgelopen jaren de nodige ervaring opgedaan. Graag gaan wij ook de uitdaging van uw project aan!

Knippen/snijden

Heeft u slechts kleine hoeveelheden plaatmateriaal nodig en wilt u dit op maat laten knippen of snijden? Wij zoeken graag samen met u naar de meest gunstige en voordelige oplossing. Ongeacht de complexiteit van het gevraagde knipwerk, zoals het uitwerken inclusief meerdere gaten of volgens een bepaald patroon, wij maken graag een vrijblijvende aanbieding voor u.

Prefab leidingwerk

Wij kunnen complete leidingnetten voor u prefabriceren op basis van de door u aangeleverde prefab tekeningen met maatvoeringen. Ook leidingsschachten zijn voor ons geen enkel probleem. Door hier bijvoorbeeld gebruik te maken vna een victaulic groove kunt u complete schachten prefab laten aanleveren met de kranen en/of andere appendages voorzien.
Wij leveren het leidingwerk in zijn geheel aan op de bouwplaats. Op deze manier bespaart u tijd en daarmee kosten. Indien gewenst, kunnen we ook de montage voor u verzorgen.

Bekijk de foto’s van ons werk

Prefab verdelers

In onze werkplaats kunnen wij elke gewenste verdeler op maat maken, zowel CVverdelers als GKW-verdelers, inclusief complete opbouw. Dit doen wij op basis van een duidelijke prefab tekening en/of appendagematen. Ook kunnen wij de montage op de bouwplaats voor u verzorgen, zodat u tijd en geld bespaart.

Bekijk de foto’s van ons werk

Prefab technische ruimtes

Voor meerdere bedrijven prefabriceren wij technische ruimtes. Waar nodig zorgen wij ervoor dat de verdelers, leidingdelen en passtukken op locatie compleet worden gemonteerd. Er zijn verschillende keuzes voor montage.
Meerdere bedrijven kiezen ervoor om technische ruimtes en leidingnetten prefab te laten maken en te voorzien van een victaulic groove, om deze vervolgens door een eigen montageploeg te laten monteren. Wij kunnen ze ook met een flensverbinding of met draadkoppelingen leveren. De beugeling kunnen wij hierin ook volledig prefabben wanneer wij de juiste tekeningen/maatvoering krijgen.
Het belangrijkste voordeel van prefabriceren is de korte tijd die nodig is voor montage op locatie. Vaak kan een technische ruimte al binnen een aantal dagen zodanig worden ingericht, dat Elektra en bekabeling t.b.v. de regeltechniek al kunnen worden voorzien.
Door de juiste voorbereidingen kan binnen een zeer korte periode veel werk verricht worden. Wij hebben al ruime ervaring opgedaan met dit soort projecten. Hieronder een aantal voorbeelden van verdelers, koelmachine-/luchtbehandelingskastaansluitingen en technische ruimtes die door ons zijn gemonteerd. Ook hebben wij hier meerdere gecertificeerde laswerkzaamheden uitgevoerd, zoals het lassen van gasleidingen.

 • Hogeschool Utrecht
 • TMO Fashion Business School in Doorn
 • Cultuurcampus Vleuterweide in Vleuten
 • SSH studentencomplex in Utrecht
 • Belastingkantoor Doetinchem
 • Fokker Hoogeveen
 • Ziekenhuis te Hoorn

Bekijk de foto’s van ons werk

Gecertificeerd leidingwerk

Wij kunnen ook gecertificeerd leidingwerk aan u leveren. Zie ons certificaat voor alle opties.

Maatwerk

Voor particulieren maken wij vaak hekwerken op maat, afhankelijk van smaak en mogelijkheden. Al uw wensen kunnen met ons besproken worden zodat u een passend hekwerk, speciaal voor u gemaakt, krijgt.

Bekijk de foto’s van ons werk

Transport

Wij verzorgen voor de transportsector (onder andere Pultrum Rijssen B.V. en Van der Vlist Twente (voorheen Zwaar Transport Twente)) een hoop maatwerk. Denkt u bijvoorbeeld aan kisten, kiststeunen, kettingbakken, RVS breedtebordsteunen en eventueel andere voorkomende producten.

Bekijk de foto’s van ons werk

Daarom
Zandvoort Metaal

 • IJzersterke kwaliteit
 • Ervaren vakmanschap
 • Oplossingen op maat

Contact opnemen?

Bel 0548 54 72 55